Demanen dos anys de presó per un home acusat de maltractar la seva dona a Lleida

La fiscalia no veu indicis de delicte però l'acusació particular defensa que va pegar, amenaçar i insultar la parella

ACN
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 0:19h
El jutjat penal 2 de Lleida ha acollit aquest dilluns el judici a un home acusat de maltractar la seva parella a Lleida en diverses ocasions. Segons l'advocada de la dona, que ha declarat darrere d'una mampara, l'acusat la va agredir en quatre ocasions entre el 2014 i el 2015, amb empentes i cops de peu, i la va insultar i amenaçar dient-li imbècil, que era de la seva propietat i que si seguia les seves pautes, tot aniria bé. Segons denuncia la dona, fins i tot la va empentar quan estava embarassada de sis mesos.

L'advocada ha presentat una gravació de veu en què l'acusat li reconeixeria a la dona alguna de les agressions. L'acusat en canvi, ha declarat que mai cap discussió va acabar en agressió i diu que l'únic que reconeix és que la relació no passava per un bon moment però que no la va pegar.

La fiscalia no veu indicis de delicte però l'acusació particular insisteix en la veracitat i la gravetat dels fets i demana que s'imposi a l'acusat un any de presó per maltractament en l'àmbit familiar, un altre any de presó per un delicte d'amenaces i trenta dies de localització permanent per vexacions.