Teresa Cunillera creu que Pedro Sánchez arrasaria en unes primàries al PSOE

La socialista es mostra prudent sobre la possible abstenció del partit a la investidura de Mariano Rajoy

Redacció
03 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:28h
Teresa Cunillera
Teresa Cunillera | Europa Press
La membre del Comitè Federal del PSOE, Teresa Cunillera, considera que si Pedro Sànchez es presentés a les primàries, obtindria un ampli suport per part dels militants. En una entrevista a UA1, la socialista creu que l'exsecretari general aconseguiria un 80% dels suports de la militància. Tot i això, Cunillera li ha recomanat al socialista "que primer descansi, s'ho pensi i valori si li val la pena"

Cunillera ha lamentat la imatge que el PSOE ha donat a la societat i, sobretot, als militants."El que em dol és l'espectacle que vam donar a la societat i, sobretot, als militants del partit que han posat la confiança en uns órgans que se suposa els han de representar amb dignitat i decoro", ha lamentat. En aquesta línia ha afegit: "aquests dies no em canso de demanar disculpes". 

Pel que fa a la posició del PSC respecte a la postura que ha de prendre el PSOE en la votació de la investidura de Rajoy, Cunillera s'ha mostrat prudent. Creu que no cal precipitar-se. En aquest sentit considera que primer s'ha de resoldre qui és el primer secretari o secretària del PSC. Després, ha dit, s'haurà de convocar els òrgans.