Medicina, la carrera de la UdL amb més inserció laboral i millor salari

El grau és també el que té més demanda per part dels nous estudiants | La carrera amb menys índex d'abandonament durant el primer curs és la de Fisioteràpia

Redacció
01 d'octubre del 2016
Actualitzat el 02 d'octubre a les 0:07h
Imatge d'una de les investigacions a la UdL
Imatge d'una de les investigacions a la UdL | UdL
El grau de Medicina és el que té un índex més elevat en inserció laboral i en salaris de tots els que s'imparteixen a la Universitat de Lleida. Segons el web universitari UnPortal, els universitaris de la UdL que acaben essent metges perceben els millors sous, per damunt dels 30.000 euros anuals, i tenen més facilitat que la resta per trobar feina.

En els rànquings que elabora el portal, el grau "lleidatà" apareix en tercer pel que fa a salaris d'entre totes les universitats públiques catalanes, mentre que en l'aspecte de la inscerció, Medicina es situa al lloc número 20. Medicina és també la carrera de la UdL que té més demanda seguint d'aquesta manera amb la línia de la resta d'universitats públiques catalanes, que també tenen aquestb grau com el que més requesta té entre els nous estudiants.

​En referència a la carrera que té menys abandomanent durant el primer any, en primer lloc es troba Fisioteràpia, en segon Infermeria i en tercer Psicologia.