VÍDEO El Concurs de Castells es veurà en directe per televisió i a NacióCastells

Les televisions locals, Movistar+ i el diari d'actualitat castellera de Nació Digital oferiran les dues jornades del certamen

NacióCastells
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:25h
El Concurs de Castells es podrà veure en directe per La Xarxa i a Nació Castells
El Concurs de Castells es podrà veure en directe per La Xarxa i a Nació Castells | La Xarxa


El Concurs de Castells de Tarragona es podrà veure aquest cap de setmana de manera íntegra i en directe a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i, també, per via streaming a Nació Castells.

En una doble jornada, dissabte a la tarda i diumenge al matí, els teleespectadors podran seguir al detall tota l'emoció de l'espectacle casteller que es viurà a la Tarraco Arena Plaça, en una cita que aplega 32 colles i 14.000 persones.

La Xarxa i TAC 12 coproduiran el Concurs amb TV3, en el marc de l'acord encetat fa dos anys per donar més visibilitat al fet casteller. Biel Duran i Carles Cortés conduiran la narració de les dues jornades amb un desplegament especial que inclourà els comentaris en el set de la retransmissió de Francesc Domènech, Xavier Capdevila i Joan Beumala. L'equip el completaran Àlex Alonso i Anna Vallhonesta, a la plaça, i Roser Marquès i Cinta Olivan s'encarregaran de les xarxes socials.