Un camp de primera

El Camp d'Esports ja llueix la nova gespa i aquest dimecres ja acollirà el primer partit de la temporada | Albert Esteve assegura que el club vol recuperar el Trofeu Ciutat de Lleida, oblidat en els darrers anys

Redacció
27 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:44h
El Camp d'Esports, amb la nova gespa
El Camp d'Esports, amb la nova gespa | Lleida Esportiu

El Camp d'Esports ja està a punt per acollir el primer partit d'aquesta temporada. L'empresa que ha col·locat a nova gespa ha acabarà de polir els darrers detalls aquest dimarts per deixar el terreny de joc en condicions.

Els operaris de Royal Verd han treballat les darreres hores en la preparació de les bases de les porteries, que aniran introduïdes en baines d’alumini assentades en quatre sabates de formigó. Així mateix, també s’ha desplegat la gespa artificial per cobrir el perímetre, s’han instal·lat les noves banquetes, i s’han marcat topogràficament els diferents punts del camp, abans de pintar-hi les línies amb una màquina làser.

El president del club, Albert Esteve, ha assegurat que la nova gespa permetrà que la plantilla es pugui entrenar al camp i també que a finals d'estiu es pugui disputar el Trofeu Ciutat de Lleida, que en els darrers anys s'havia deixat de fer per culpa del mal estat del terreny de joc. 

L'equip rebrà demà l'Hospitalet a partir de les 20:30h. Aquest matx correspon a la jornada 3 de la lliga, que va ser aplaçat a causa de les obres.