Transport

Lleida, entre les ciutats de l'Estat on és més car agafar un taxi

La carrera mínima d'un servei a Lleida és un euro per damunt de la mitjana

per Àlvar Llobet, Lleida | 26 de setembre de 2016 a les 01:45 |
Els taxis de Lleida, dels més cars de l'Estat | Stac
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutat de Lleida és una de les més cares a l'hora d'agafar un taxi. Segons un rànquing de l'Associació de Consumidors i Usuaris En Acció (Facua), la capital del Segrià forma part dels deu municipis amb un servei de taxi més car només superat per Tarragona, Sant Sebastià, Pamplona i Cáceres amb una carrera mínima de dia (sense kilòmetres inclosos) de 4,35 euros i de nit de 5,2 euros. La mitjana es situa a amb 3,3 euros i 4,2 respectivament.

​Segons dades de l'organització, actualitzades el passat mes de juliol, les tarifes s'han mantingut prácticament intactes respecte el 2015.


Facua
reclama que les tarifes dels taxis deixin d'incloure suplements o preus fixos per als recorreguts amb origen o destinació en llocs com estacions d'autobusos, trens, ports o aeroports, atès que no hi ha una major qualitat del servei que justifiqui l'increment dels preus. L'associació recorda que es tracta de punts d'afluència regular, de manera que l'existència de suplements injustificats resulta perjudicial per als usuaris que acudeixen a aquests llocs.

 

Participació