Lleida, entre les ciutats de l'Estat on és més car agafar un taxi

La carrera mínima d'un servei a Lleida és un euro per damunt de la mitjana

26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 2:04h
Els taxis de Lleida, dels més cars de l'Estat
Els taxis de Lleida, dels més cars de l'Estat | Stac
La ciutat de Lleida és una de les més cares a l'hora d'agafar un taxi. Segons un rànquing de l'Associació de Consumidors i Usuaris En Acció (Facua), la capital del Segrià forma part dels deu municipis amb un servei de taxi més car només superat per Tarragona, Sant Sebastià, Pamplona i Cáceres amb una carrera mínima de dia (sense kilòmetres inclosos) de 4,35 euros i de nit de 5,2 euros. La mitjana es situa a amb 3,3 euros i 4,2 respectivament.

​Segons dades de l'organització, actualitzades el passat mes de juliol, les tarifes s'han mantingut prácticament intactes respecte el 2015.

Facua
reclama que lestarifesdels taxisdeixind'inclouresuplementso preusfixos per alsrecorregutsamb origeno destinacióen llocscomestacionsd'autobusos, trens, portso aeroports,atès queno hi ha unamajorqualitatdel servei quejustifiquil'increment delspreus.L'associaciórecorda queestractade puntsd'afluènciaregular, de maneraque l'existènciade suplementsinjustificatsresultaperjudicial per alsusuaris queacudeixen aaquestsllocs.