Marc Barbens encapçala la candidatura del PDC al Solsonès

Aspira a donar un canvi de rumb al partit defensant els interessos de la comarca

per Ramon Estany, Solsonès | 22 de setembre de 2016 a les 19:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marc Barbens Foto: Ramon Estany (Arxiu)

El portaveu de CDC a l'ajuntament de Solsona i al Consell Comarcal, Marc Barbens i Casals, ha estat l'únic que, aquest dimarts, ha presentat candidatura per liderar el Partit Demòcrata Català al Solsonès. Barbens s'ha acompanyat de 12 membres, en una llista que ha considerat “amb una clara voluntat de canvi de rumb del partit al Solsonès”, i que es marca com a objectius "aglutinar al màxim el partit i fer pinya al Solsonès amb el nou Partit Demòcrata, essent útils i treballant de forma honesta"
Així mateix, Barbens espera que "la gent ens pugui veure útils pel seu servei defensant els interessos de la comarca.", segons ha explicat a NACIOSOLSONA


Malgrat ser l'única candidatura, no serà fins el 30 de setembre i l'1 d'octubre quan aquesta es ratificarà. Llavors es faran les eleccions simultàniament a tot el país, i s'elegiran el líders territorials.

La candidatura la conforma una llista integrada per alcaldes i regidors de la comarca, així com per militants i persones de diferents àmbits.


President: Marc Barbens Casals
Membres Executiva: Romà Llohis Canals, Jordi Xandri Solé, Montse Auguets Canes, Francesc Rovira Massoni, Joan Vendrell Segues, Josep Ma. Casafont Augé, Sergi Palou Casas,  Míriam Semis Castro,  Xavier Solà Bosch, Immaculada Pujol Casanovas, Ma. Claustre Sunyer Cantons i Magaly Castañeda

 

Arxivat a:
Política, PDC, Marc Barbens
Participació