Ramon Farré denuncia la política que té «ànsia de poder» i «voluntat de domini»

El president de CDC carrega contra aquells que tenen "ambició desmesurada per obtenir diners o prebendes"

21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:20h
El president de CDC, Ramon Farré
El president de CDC, Ramon Farré | Arxiu
El president de CDC a Ponent, Ramon Farré, ha carregat aquest dimecres contra les praxis polítiques que tenen "ànsia de poder" i "voluntat de domini d'uns sobre altres". En un article al seu bloc de VilaWeb, el convergent es mostra dur contra aquells que tenen "ambició desmesurada per obtenir diners o prebendes o millores en les expectatives futures", un fet que, assegura, "pot pertorbar greument comportaments individuals o col·lectius de persones vinculades a la política, o directament pràctiques polítiques".

Per combatre aquestes maneres d'actuar i evitar "caure en la banda fosca de la política", Farré recomana mantenir una "distància prudent" i una "actitud vigilant". Amb tot, el polític convergent assegura que en el món de la política també ha vist comportaments "radicalment honrats" i situacions complexes de "naturalesa variada".
 
Farré ha fet publicat aquesta carta en el context de la campanya pel lideratge del nou PDC que enfronta el president de la Diputació, Joan Reñé (que no compta amb el seu suport) i la diputada de Junts pel Sí, Violant Cervera.