​El vídeo dels «skaters» de la Bonaigua es va gravar el 2011

Els Mossos ja van investigar i arxivar els fets aleshores tot i que recentment s'ha fet viral al ser novament pujat a la xarxa

ACN
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 0:24h
Fragment del vídeo on un dels skaters es creua amb un autocar.
Fragment del vídeo on un dels skaters es creua amb un autocar. | Vimeo

El vídeo on es poden veure dos joves baixant amb monopatí a tota velocitat i de forma temerària pel port de la Bonaigua és de 2011. Així ho han apuntat aquest dilluns els Mossos d'Esquadra que també han recordat que els fets ja es van investigar i arxivar aleshores amb la declaració dels dos protagonistes del vídeo. Sembla ser que els dos autors del vídeo han penjat recentment de nou aquestes imatges a la plataforma Vimeo i això ha provocat que es tornessin a fer virals.

Divendres la policia va informar que s'havia obert una investigació per saber qui eren els protagonistes de la baixada per acusar-los d'un delicte contra la seguretat del trànsit ja que al vídeo se'ls pot veure a gran velocitat i en diverses ocasions envaint el sentit contrari. L'acusació i fins i tot la declaració dels nois però, ja fa més de 4 anys que va tenir lloc.

El vídeo, que porta per títol "Bonaigua Pallars downhill", es pot visionar a la plataforma Vimeo i dura quatre minuts i vint-i-quatre segons. Un dels dos joves skaters anava equipat amb una càmera en el seu casc des de la qual va filmar el descens en monopatí del seu company i el d'ell mateix.