Alpicat organitzarà una consulta per decidir el sistema de recollida d'escombraries

Els veïns podran escollir entre el sistema de recollida en illes de contenidors o el porta a porta

Una veïna al costat d'un contenidor
Una veïna al costat d'un contenidor | Aj Alpicat
ACN
19 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:15h
L'Ajuntament d'Alpicat (Segrià) farà una enquesta ciutadana per tal que siguin els veïns aquells qui decideixin quin sistema de recollida d'escombraries prefereixen a la població amb vista als pròxims anys. Així, els veïns podran escollir entre el sistema de recollida en illes de contenidors o el sistema de recollida porta a porta. La consulta ciutadana es durà a terme a l'Ajuntament els dies 28 i 29 de setembre, i en ella hi podran participar totes les persones majors de 18 anys que estiguin empadronades a Alpicat.

Aquesta setmana, l'Ajuntament oferirà dues sessions informatives, concretament el dimarts 20 i el divendres 23, amb l'objectiu de donar a conèixer els punts a favor i en contra de cadascuna de les opcions plantejades, per tal que els veïns de la localitat puguin escollir amb coneixement de causa.

Cal recordar que el Consell Comarcal del Segrià, que és l'encarregat d'efectuar la recollida de les deixalles, permet a cada municipi decidir quin model prefereix. És per aquest motiu que l'Ajuntament d’Alpicat posarà en mans dels veïns aquesta decisió.