Quatre detingut a les Garrigues acusats de cultivar més de 130 plantes de marihuana

La droga presentava un avançat estat de floració i estava a punt de ser recol·lectada | Els fets han passat a Cervià i a la Pobla de Cérvoles

ACN
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:34h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i una dona, tots veïns de les Borges Blanques, acusats de cultivar més de 130 plantes de marihuana en dues explotacions agrícoles de Cervià i la Pobla de Cérvoles, a la mateixa comarca de les Garrigues. La droga presentava un avançat estat de floració i estava a punt de ser recol·lectada. Tres dels arrestats han quedat en llibertat i el quart declararà aquest divendres davant del jutge.
 
Segons han informat els Mossos, la investigació va començar a finals d'agost quan van tenir coneixement que hi havia dues plantacions de marihuana a Cervià i la Pobla de Cérvoles. Els agents van fer gestions per esbrinar qui eren els propietaris de les finques i els responsables de cultivar la droga i aquest dimecres van portar a terme les detencions.

A casa seva a les Borges van detenir dos nois, de 21 anys i 24 anys, de nacionalitat brasilera i espanyola respectivament, i una dona de 33, de nacionalitat espanyola. Tots tres van quedar en llibertat després de declarar a comissaria. A la mateixa finca de Cervià van arrestar un altre noi de 26 anys, també de nacionalitat espanyola, que aquest divendres passarà a disposició judicial.

A la Pobla de Cérvoles els Mossos van localitzar 61 plantes d'entre un metre i mig i dos metres i 72 plantes més a l'explotació de Cervià. En el primer cas totes estaven plantades a l'exterior mentre que a Cervià també n'hi havia en un magatzem on els agents van trobar làmpades, pantalles reflectores i altres estris necessaris per al cultiu interior de la marihuana