Eloi Bergós i Concepció Cañadell es perfilen com a nous líders del PDC a la Noguera

Els dos polítics presenten candidatura conjunta a les eleccions internes del 30 de setembre

Eloi Bergós i Concepció Cañadell
Eloi Bergós i Concepció Cañadell | N.Ll
14 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:18h
El moviment de renovació al Partit Demòcrata Català (PDC) de les terres de Ponent s'està consolidant a la comarca de la Noguera. Segons ha pogut saber NacióLleida, l'alcalde de Penelles i diputat provincial, Eloi Bergós, i la presidenta del Consell Comarcal, Concepció Cañadell, presentaran una candidatura conjunta per presidir la secció comarcal, fins ara liderada per Toni Balasch, alcalde d'Albesa que li disputarà juntament amb Violant Cervera la presidència del partit a Ponent a Joan Reñé.
 
Balasch ha estat president un total de 12 anys, els darrers quatre, i vuit més abans de l'etapa de quatre anys de Pere Prat, que va presidir el partit (Convergència Democràtica) del 2008 al 2012.

Des de la formació de la Noguera s'assegura que aquesta aposta de Bergós i Cañadell respon a la voluntat de renovar el partit a imatge del que s'ha fet a nivell nacional amb Marta Pascal i David Bonvehí. Fonts del partit asseguren que, en cas que la candidatura sigui la guanyadora als comicis interns del 30 de setembre, el president demòcrata a la Noguera serà Bergós.