Les principals propostes culturals del cap de setmana a Ponent

La Fira Tàrrega i l'espectacle de David Guapo a La Llotja de Lleida, entre els actes més destacats

Redacció
10 de setembre del 2016
Actualitzat a les 3:20h
Un espectacle de Fira Tàrrega 2016
Un espectacle de Fira Tàrrega 2016 | Àlvar Llobet
Dissabte 10
 
Tàrrega: Fira Tàrrega
 
Nova edició de FiraTàrrega, la fira de teatre al carrer de Tàrrega amb quatre dies d’espectacles d’arts escèniques que pretén donar suport a la creació dels artistes i impulsar la formació i la generació d’aliances estratègiques per desenvolupar produccions d’arts de carrer.

Lloc: Diversos indrets de la ciutat Consulta horaris i preus
 
 
Lleida: David Guapo
 
El monologuista torna a Lleida després de triomfar en la seva darrera estada a La Llotja, el 2014. Un espectacle fresc, divertit i original, que farà que t’oblidis de qualsevol altra cosa durant una estona.
 
Lloc: Teatre La Llotja. Hora: 21.00h preus: 18 euros (amic de la Llotja) | 23 euros (preu general)
 
 
Diumenge 11
 
 
L’Aplec de Sant Eloi promou el retrobament amb el gran pulmó verd de Tàrrega, el Parc de Sant Eloi, així com la descoberta dels indrets del turó que han arranjat recentment els Amics de l’Arbre, masovers d’aquest emblemàtic espai municipal.
 
Lloc: Parc de Sant Eloi Hora: 9.00h Entrada Gratuïta

Lleida: Taller 'Famílies de lletres'

El Centre d'art La Panera es realitzarà el taller "Famílies de lletres". S'observarà diferents tipus de lletres i es dissenyarà la nostra pròpia tipografia. Es participarà en un procés creatiu on les lletres es convertiran en personatges, objectes o animals, potenciant la imaginació.

Lloc: Centre d'Art la Panera Hora: 12:00h Preu: 5 euros | 3 euros (Club Banyetes)
 

Lleida: Concert de Pastorets Rock

L’acte es realitzarà a la llera del riu Segre a partir de les 17:14h i serà conduït per Ferran Aixalà, cantant dels Pastorets Rock. El concert de Pastorets Rock serà més reivindicatiu que mai, amb un repertori renovat i que comptarà també amb la cançó “Endavant les atxes”, de David Rosell i Francesc Ribera “Titot”, himne de la Diada 2016.
 

Lloc: Llera del Segre Hora: 17:14h Entrada gratuïta