Els Mossos denuncien dos homes i una dona als Alamús per robar ametlles

És la primera detenció que ha fet el cos policial en el marc d’un dispositiu especial a Ponent per vigilar aquest tipus de delictes

ACN
09 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:42h
Els Mossos d’Esquadra van denunciar dimarts passat dos homes i una dona de la mateixa família que duien el maleter del cotxe ple d’ametlles robades. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts d’onze del matí, quan un veí dels Alamús (Segrià) va avisar la policia que havia vist al camí de Margalef, a la mateixa localitat, un grup de persones que agafaven aquest fruit sec.

Poc després els Mossos van aturar un monovolum amb els tres individus a dins i les ametlles a la part posterior. En no saber donar detall sobre qui era l’amo del terreny d’on havia sortit el material van comissar-lo i van identificar les tres persones.

Posteriorment, agents del grup rural dels Mossos van contactar amb el propietari del terreny, que els va confirmar que li havien furtat les ametlles. Per això les tres persones van ser denunciades. Són un home i una dona de 20 anys i un home de 60, els tres de la mateixa família i de nacionalitat espanyola.

Es dóna el cas que aquesta és la primera detenció que efectuen els Mossos d’Esquadra en el marc d’un dispositiu especial que es duu a terme a la zona per prevenir delictes d’aquesta mena.