El Lleida, eliminat de la Copa del Rei

Els de Gustavo Siviero perden contra el Caudal (1 a 0) en un matx discret en atac i on la defensa ha fet aigües

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:53h
El Lleida ha perdut aquest dimecres contra el Caudal
El Lleida ha perdut aquest dimecres contra el Caudal | Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha quedat eliminat de la Copa del Rei aquest dimecres després de perdre per la mínima a domicili contra el Caudal Deportivo de Mieres (1-0). Els locals s'han mostrat molt actius en la pressió i l’atac mentre que els del Siviero no han aconseguit dominar el matx.

Amb el pas dels minuts, els asturians, atents en la recuperació, han imposat un ritme alt, amb verticalitat per les bandes i creant perill. Álvaro Campos ha intervingut per aturar una rematada rasa d’Annunziata, mentre que David González ha estat l’autor de l’única diana de la matx en una jugada amb fortuna en què ha desviat amb la punta de la bota la trajectòria d’un tret exterior. Abans de la mitja part, una volea de Noel Alonso ha sortit massa creuada i un xut d'Annunziata ha marxat desviat quan els afeccionats del Caudal ja cantaven el 2 a 0.

En tornar del descans, el bloc de la Terra Ferma ha incrementat la seva presència en atac, apoderant-se del domini a través de la pilota, però el bagatge a nivell ofensiu ha estat pobre. Cristian Alfonso s’ha quedat a prop del gol, en una acció on Quero s’ha anticipat a l'àrea petita per desviar l’esfèrica a córner.

Amb els canvis, els lleidatans han donat un nou pas endavant, però les arribades de Doncel, amb una centrada que ha tallat l’últim home i un xut que ha blocat el porter, després de dues recuperacions a la zona ofensiva, no han estat suficients per equilibrar el marcador.