PP i C's critiquen el govern de la Paeria per haver cedit un espai d'un centre cívic a l'ANC

Les dues formacions consideren reprovable aquest fet ja que l'entitat independentista fa negoci venent els seus productes de merxandatge

Àngel Ros i Ángeles Ribes
Àngel Ros i Ángeles Ribes | Àlvar Llobet
Redacció
06 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:29h
Els grups municipals de PP i C's de Lleida han carregat contra el govern de la Paeria pel fet d'haver cedit un espai en un centre cívic de la ciutat a l'Assemblea Nacional Catalana. Apunten que l'entitat fa negoci en aquell lloc, ja que ven el seu marxandatge.

Segons apunta el portaveu del PP, Joan Vilella, l'Assemblea fa negoci al Centre Cívic del carrer Democràcia, on ven samarretes i altres productes relacionats amb la propera Diada de l'11 de setembre. Vilella considera que això és especialment greu tenint en compte que, segons apunta, als grups municipals de la Paeria "mai" se'ls ha deixat utilitzar aquests centres municipals.

En la mateixa línia s'ha manifestat el portaveu de Ciutadans, Jose Luís Osorio, qui afegeix que l'ANC ja ven el seu marxandatge en establiments privats, i això demostra, segons el regidor taronja, que l'entitat no té problemes per difondre la seva activitat ni en distribuir el seu material.

Per la seva banda, el regidor de participació ciutadana de la Paeria, el socialista Joan Gómez, ha explicat que l'assemblea ven els seus productes com la resta d'associacions sense ànim de lucre. El fet de cedir aquest espai, afegeix, només respon al compliment de l'obligació municipal. A més, Gómez ha deixat clar que no donar allotjament a l'ANC seria incomplir la llei.