L'Expoclàssic de Mollerussa obre portes amb «optimisme» i «bones expectatives»

El secretari general de l'Esport destaca la qualitat del certamen, on es poden trobar cotxes Jaguar, motos italianes dels anys 70 i camions 'vintage' i de postguerra

ACN
03 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:37h
Les autoritats davant d'alguns dels camions vintage
Les autoritats davant d'alguns dels camions vintage | Fira de Mollerussa
Amb "optimisme" i "bones expectatives", segons els organitzadors, ha obert aquest dissabte al matí la 21a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa, dedicada al món dels vehicles històrics i clàssics. El saló estarà obert fins demà diumenge a migdia amb 51 expositors dins el Mercat de l'Accessori i 10 més a la Secció de Venda de Cotxes i Motos amb més de 25 anys, on es troben a la venda una quarantena de motos i una desena d'automòbils, com ara Jaguars, motos italianes dels anys 70 o, per primera vegada i com a novetat enguany, camions 'vintage' i de postguerra.

El secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard M. Figueras, ha estat l'encarregat d'inaugurar oficialment aquesta 21a edició. Figueras s'ha referit a Fira de Mollerussa com a institució de referència dins el món firal i ha parlat amb els expositors en el recorregut d'autoritats pel Recinte Firal.
 
Figueras ha estat acompanyat pel president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona; el vicepresident de l'ens firal, Xavier Roure, i el director, Poldo Segarra, entre altres autoritats. Les dades de les darreres edicions posen de manifest "que les coses van millorant poc a poc i que anem repuntant", ha assegurat Solsona.

Per la seva banda, Poldo Segarra, ha ressaltat també l'augment d'expositors així com la procedència d'aquests, amb més d'un 50% de la demarcació de Barcelona i gairebé un 25% de fora de Catalunya.

El contingut del certamen inclou demà diumenge la celebració de la 23a Trobada de Motos Clàssiques 'Ciutat de Mollerussa', organitzada amb la col·laboració de l'associació Motos Clàssiques Ponent. La trobada serà a partir de les vuit del matí amb la recollida de pitrals, posterior esmorzar a les nou i sortida a les deu amb parada a Torregrossa. Les previsions són d'entre setanta i vuitanta participants. El saló Expoclàssic obre la temporada firal de Mollerussa per a aquesta tardor.