Detinguda a Lleida una dona que robava joies en domicilis on treballava

Els mossos la relacionen amb set furts en cases de Lleida i Rosselló

ACN
01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:35h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat una dona de 24 anys, nacionalitat romanesa i veïna de Lleida, com a suposada autora de set delicte de furt. Segons la policia la dona robava joies als domicilis on treballava fent tasques de neteja aprofitant les estones que es quedava sola al pis.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada el passat 26 d'agost, després de rebre una denúncia per un furt de joies, valorades en 12.000 euros, de l'interior d'un domicili de Lleida. Un cop detinguda, els investigadors van continuar les gestions per comprovar si havia treballat en altres pisos. Va resultar que seria la responsable de sis furts més comesos entre finals de l'any passat i el juliol, en cinc domicilis de Lleida i un de Rosselló (Segrià).

En tots els casos el modus operandi sempre era el mateix: després de guanyar-se la confiança dels propietaris, aprofitava les estones que es quedava sola al pis treballant, per anar furtant les joies que posteriorment venia. Durant la investigació s'ha comprovat que la detinguda va fer en els darrers mesos 133 vendes de joies en botigues de compravenda, cobrant per elles més de 9.500 euros, dels quals uns 6.500 euros provenien de joies denunciades en els set furts.

La investigació continua oberta i no es descarta que la detinguda estigui implicada en altres fets similars. La noia passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.