Una setantena d'efectius busquen a Lleida un home de 49 anys desaparegut fa 15 dies

La recerca es fa a la zona de la partida de la Copa d'Or i també al riu Segre entre el pont dels Instituts i el pont de la línia d'alta velocitat situat a la partida de Rufea

ACN
31 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:19h
Una setantena d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers, Protecció Civil i la Guàrdia Urbana estan fent aquest dimecres al matí la recerca d'un veí de Lleida de 49 anys que va desaparèixer fa 15 dies a la ciutat. Segons els mossos, aquesta recerca és un pas més en la fase d'investigació d'aquesta desaparició que va ser denunciada per familiars de l'home. La recerca s'ha iniciat a la zona de la partida Copa d'Or, on hi ha diverses superfícies comercials, que és un lloc proper al domicili del desaparegut.

Així mateix, s'han format dos grups entre els efectius per resseguir un tram del riu Segre entre el pont dels Instituts i el pont de la línia de ferrocarril d'alta velocitat que passa per la partida de Rufea. En aquest punt la recerca es fa amb equips aquàtics que van pel riu amb canoa i també equips terrestres que busquen pels marges. Les tasques també compten amb el suport d'un helicòpter que fa seguiment aeri de la zona.
 
Segons els Mossos d'Esquadra aquesta recerca que compta amb un volum tant nombrós d'efectius de diferents cossos es farà al llarg de tot el matí. De moment no es descarta cap hipòtesi sobre les causes de la desaparició d'aquest home el passat 15 d'agost.