Passa a disposició judicial l'acusat de l'homicidi de la lleidatana morta a Salou

L'home de 34 anys ha estat traslladat al jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona | El cas es manté sota secret de sumari | La Paeria de Lleida fa un minut de silenci en record de la noia lleidatana

Palau de Justícia  de Tarragona
Palau de Justícia de Tarragona | NacióTarragona
Redacció
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:15h
L'home de 34 anys detingut com a presumpte autor de la mort de la dona trobada sense vida en un pis de Salou passa a disposició judicial. Aquest matí, ha estat traslladat al jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona, que ha decretat el secret de sumari de les actuacions. Els Mossos d'Esquadra el van detenir el passat dimecres i li atribueixen un presumpte delicte d'homicidi.

Els fets van passar aquest passat dimarts quan el detingut es va presentar a la comissaria dels Mossos per informar que a casa seva hi havia una dona morta. La policia catalana va entrar al domicili de l'home, a la tarda, i van comprovar com hi havia una noia morta, de 28 anys i veïna de Lleida, completament despullada i lligada de mans.

El detingut va informar els Mossos que s'havien conegut la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit, consumint cocaïna i alcohol i que després van estar practicant sexe. Els resultats de l'autòpsia han confirmat que la noia va morir asfixiada. La víctima, segons fonts coneixedores de la investigació, exercia la prostitució. Els fets es van produir en un primer pis del número 15 del carrer Montblanc de Salou.

Aquest migdia, diversos representants dels grups municipals a la Paeria, acompanyats per membres de cossos de seguretat i també per alguns ciutadans, han fet un minut de silenci quan tocaven les 12 h a la plaça de la Paeria, en record de la jove lleidatana.
 

Minut de silenci a la plaça de la Paeria de Lleida Foto: ACN