Craviotto es dóna un bany de masses a Lleida

La ciutat rep un dels seus fills predilectes, després del seu retorn de Rio | El palista anuncia que competirà als Jocs de Rio

Saúl Craviotto, pels carrers de Lleida
Saúl Craviotto, pels carrers de Lleida | Ajuntament de Lleida
Redacció
26 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:54h
La ciutat de Lleida ha donat aquest dijous una calorosa benvinguda al piragüista Saúl Craviotto, al seu retorn dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, on ha aconseguit dues medalles, una d'or en la prova del K-2 200 i una de bronze en la  del K-1 200. El palista lleidetà ja acumula quatre medalles olímpiques en la seva carrera esportiva.

Desenes de persones han sortit al carrers de Lleida per retre homenatge al seu campió, que els ha recorregut amb un bus descobert. Abans, la comitiva s'ha traslladat al Centre Municipal de Piragüisme, que porta el seu nom, on Craviotto s'ha retrobat amb amics, familiars i aficionats. 

La festa ha finalitzat a l'Ajuntament, on el medallista olímpic ha estat rebut per l'alcalde Àngel Ros, qui li ha lliurat una Seu Vella de Plata. El palista ha parlat llavors als aficionats des del balcó de la Paeria i ha anunciat que té previst competir als pròxims Jocs Olimpics de Tòquio, l'any 2020.