El Lleida Esportiu acomiada Eric Zárate pels seus insults a Catalunya

El club ha rescindit el contracte del davanter pocs dies després de fitxar-lo

25 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:03h
Eric Zárate ha estat acomiadat
Eric Zárate ha estat acomiadat | Lleida Esportiu
La directiva del Lleida Esportiu ha decidit rescindir el contracte del davanter Eric Zárate després dels comentaris racistes i homòfobs que va fer a les xarxes i que ha destapat NacióLleida. Segons ha pogut saber aquest diari, el club ha acomiadat el futbolista tres dies després de fitxar-lo. En un comunicat fet públic aquest migdia, el club argumenta la seva decisió "després de comprovar que havia publicat comentaris racistes, sexistes i contra Catalunya".

​En aquest sentit, el director tècnic de l'entitat, Jordi Esteve, ha indicat que la marxa de Zárate també s'ha decidit per "la pressió social, l'entorn agressiu i per protegir l'equip".

El davanter de Sant Vicenç dels Horts, de 20 anys, va mostrar a les xarxes socials la seva animadversió cap a Catalunya amb un "puta Catalunya" després que la Generalitat es negués a instal·lar una pantalla gegant per veure la selecció espanyola. També va carregar contra els independentistes, esportistes negres com el pilot Lewis Hamilton, a qui va desitjar la mort, i les dones.