Eric Zárate, nou fitxatge del Lleida: «Putos independentistes de merda, puta Catalunya»

El davanter ha utilitzat les xarxes per fer comentaris contra Catalunya, les dones i a favor del PP

Zárate ha carregat contra Catalunya i els independentistes
Zárate ha carregat contra Catalunya i els independentistes | Albacete
24 d'agost del 2016
Actualitzat el 25 d'agost a les 2:14h
El nou jugador que ha fitxat el Lleida Esportiu fins el 2019, Eric Zárate, no té pèls a la llengua a l'hora de mostrar les seves idees a les xarxes socials. El davanter de Sant Vicenç dels Horts ha anat publicant en els darrers anys les seves opinions en relació a Catalunya i a l'independentisme.

El jugador, de 20 anys, va insultar fa cinc anys els partidaris de l'Estat propi quan va publicar al seu Facebook "Putos independentistas de mierda! Viva el PP i los Toros!". En aquesta mateixa tessitura, Zárate va carregar contra la Generalitat pel fet de no permetre la instal·lació de pantalles gegants per veure la selecció espanyola.
 

En aquella ocasió, el futbolista va publicar aquest missatge: "Puta Generalitat de mierda! No dejar poner pantallas para ver a la gran España. Viva España y Puta Catalunya".
 

Al marge de les seves opinions sobre Catalunya i España, Zárate també ha utilitzat les xarxes socials per carregar contra esportistes com el pilot de Fòrmula 1 Lewis Hamilton, al qui va insultar dient-li "puto negro de mierda! Muerte a Hamilton hijo de puta".
 

El davanter també ha fet comentaris misògins a Facebook i retweets a Twitter.