Subvencions

L'Ajuntament de l'Albi denuncia que l'anterior govern duplicava factures per justificar subvencions

L'executiu de CiU ha retornat 300.000 euros de les obres del castell

per ACN , 24 d'agost de 2016 a les 15:02 |
Anna Feliu, alcaldessa de l'Albi | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'auditoria de comptes encarregada per l'actual equip de govern de l'Ajuntament de L'Albi (Garrigues), encapçalat per Anna Feliu, de CiU, ha posat de manifest que durant el mandat de Tots Fem L'Albi – AM, el municipi va ingressar 297.631,24 euros de manera ''irregular'' mitjançant la duplicitat de factures a l'hora de justificar les subvencions rebudes per la primera fase de l'obra del castell. 

La xifra de subvencions significa 133.992,46 euros del global de l'obra. Ara, l'Ajuntament haurà de retornar aquests diners més interessos de demora. Feliu ha lamentat aquesta situació i assegura que aquesta qüestió és de ''principal preocupació'' per al govern municipal. 


Feliu assegura que estan posant ''tots els mitjans i instruments'' així com impulsant totes les gestions necessàries per intentar preservar al màxim les finances municipals per tal que la repercussió per al dia a dia del poble sigui la mínima possible.

 

Participació