El nou Lleida comença sense pólvora

Els lleidatans perden 1 a 0 contra el Badalona en un partit en el que no ha tingut cap ocasió de gol | Els de Gustavo Siviero necessiten afinar automatismes per evitar imprecisions

21 d'agost del 2016
Actualitzat el 22 d'agost a la 1:25h
El Lleida ha començat la lliga al camp del Badalona
El Lleida ha començat la lliga al camp del Badalona | Futbol Catalunya
Cap equip està al 100% en el primer partir de la lliga, i el Lleida Esportiu no és l'excepció. El renovat conjunt de Gustavo Siviero no ha pogut sumar cap punt aquest diumenge de Badalona (1 a 0) en un partit que ha servit per veure que a l'equip encara li falta assumir els automatismes per aconseguir el nivell competitiu que el permeti lluitar pel play-off.

Els quadribarrats s'han passat els primers 45 minuts intentant tenir la pilota per imposar el seu joc de toc, i ho han aconseguit algunes vegades, si bé no han tingut la suficient fluïdesa per crear ocasions de gol. De fet, el Lleida no ha tingut cap oportunitat clara durant la primera part malgrat la mobilitat de Gómez i Casares, dos dels jugadors que seran puntals de l'equip aquesta temporada.

El Badalona, en canvi, sí ha tingut més presència en atac i ha posat a prova la defensa lleidatana i al porter Campos, encara que tampoc ha demostrat ser superior als homes de Siviero, que ha alineat un onze jove amb Mia, Doncel, Noel i Miki.

El guió del partit no ha canviat a la segona part, i el Lleida ha seguit amb la intenció de tenir el control del matx. No ho ha aconseguit, i el Badalona s'ha anat estirant per buscar avançar-se al marcador. Els locals s'han acostat amb perill a la porteria de Campos, que ha tingut més feina que a la primera part.

Els badalonins s'han anat trobant còmodes amb la pilota als peus, i al minut 59 han aconseguit el primer gol gràcies a una rematada de Marcel Serramitja després d'una precisa passada de Grima. Campos s'ha quedat a mitja sortida i ha hagut de recollir la bola de la xarxa. Amb el resultat en contra, Siviero ha decidit canviar Gómez i Casares per Indiano i Fran Moreno, però el Lleida ha continuat inèdit en atac.

Ni Doncel ni Cristian Alfonso han estat capaços d'inquietar la defensa del Badalona, que en els darrers 15 minuts s'ha dedicat més a contenir el joc que no pas a crear-ne. El Lleida, per la seva banda, ha tocat més en horitzontal que en vertical, la qual cosa ha impossibilitat que els davanters despengessin alguna pilota per aconseguir l'empat.