Un mort en un xoc múltiple a la carretera L-310, a la Segarra

El sinistre ha obligat a tallar el trànsit en ambdós sentits de la marxa mentre treballen efectius dels Mossos, Bombers i el SEM

ACN
15 d'agost del 2016
Actualitzat el 16 d'agost a la 1:06h
Imatge del cotxe accidentat
Imatge del cotxe accidentat | ACN
Una persona de 32 anys ha mort i cinc més de ferides de diversa consideració, una d'ells greu, segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), és el balanç provisional d'un accident que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda al quilòmetre 16 de la carretera L-310, a l'altura de Torrefeta i Florejacs, a la comarca de la Segarra. 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que pocs minuts abans de les quatre de la tarda s'ha produït un accident en el qual s'haurien vist implicats tres turismes, i que per la topada diverses persones haurien quedat atrapades dins els vehicles.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, quatre dels Mossos d'Esquadra i efectius del SEM, així com un helicòpter medicalitzat que ha traslladat la persona ferida greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Arran de l'accident s'ha tallat la circulació a L-310 en ambdós sentits de la marxa, fet que ha provocat cues de vehicles de fins a vuit quilòmetres. Cap a dos quarts de sis s'ha obert pas alternatiu per pal·liar la congestió de trànsit al vial. A les 18.13 s'ha reobert la carretera i s'espera que la circulació vagi tornant lentament a la normalitat.