Francesos, italians i holandesos, els que més visiten Lleida

Creixen prop d'un 50% les consultes a l'Oficina de Turisme el juny i juliol

Una parlla de turistes
Una parlla de turistes | Adrià Costa
ACN
14 d'agost del 2016
Actualitzat el 15 d'agost a les 11:35h
Les persones ateses a l'Oficina d'Informació Turística de la ciutat de Lleida durant els mesos de juny i juliol han augmentat en un 49% respecte els mateixos mesos de l'any passat, segons ha informat aquest diumenge la Paerla. 

Les principals procedències dels visitants han estat de la resta de Catalunya, País Valencià, Madrid i País Basc. Pel que fa als estrangers, les procedències majoritàries han estat provinents de França, Itàlia, Països Baixos, Estats Unitats i Austràlia. 

L'alcalde accidental, Rafael Peris, considera que Lleida es consolida com a destinació turística d'interior. 

El també responsable de Turisme de l'Ajuntament de Lleida ha destacat l'èxit de les activitats d'estiu al Castell dels Templers, amb una ocupació propera al 100%. S'hi organitzen visites nocturnes, sopars de maridatge, visites dinamitzades i cinema a la fresca de temàtica templera, tot un conjunt de propostes que tenen l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni templer de la ciutat.

L'Ajuntament destaca també el programa cultural Nits d’Estiu a Lleida, que inclou unes 150 activitats lúdiques i educatives per a petits i grans i omple de cultura, música, dansa, màgia, esport i natura els mesos d'estiu a la ciutat.