La Paeria preveu que l'alineació del Camí de Corbins estigui llesta a finals de setembre

L'alcalde accidental Rafael Peris destaca que l'actuació "facilitarà la connexió del barri de Pardinyes amb el centre de la ciutat"

L'alcalde accidental de Lleida, Rafael Peris, visitant les obres d'alineació
L'alcalde accidental de Lleida, Rafael Peris, visitant les obres d'alineació | Paeria
ACN
11 d'agost del 2016
Actualitzat a les 10:43h
L'Ajuntament de Lleida preveu que les obres d'alineació de la vorera del Carrer Camí de Corbins, en el tram comprès entre el carrer Roger de Llúria i el carrer Sant Salvador de Pardinyes, s'enllesteixin cap a finals de setembre, segons ha explicat aquest dimecres l'alcalde accidental de Lleida, Rafael Peris, durant una visita als treballs que s'estan duent a terme. Peris ha destacat que l'actuació de millora dóna resposta a les reivindicacions dels veïns de Pardinyes ja que " facilitarà la connexió d'aquest barri amb el centre de la ciutat".

Els treballs permetran una major accessibilitat en ambdues voreres i establir les alineacions del Pla General vigent, donant continuïtat d'aquesta manera al tram afectat amb la mateixa secció constructiva i tipologia que la resta de carrer. Les obres tenen un pressupost d'execució de 125.448,30 euros.

Les obres facilitaran també la recollida de les aigües pluvials a les noves alineacions i la implantació de la xarxa de reg i drenatge, així com la col·locació de nou enllumenat públic i arbrat.

També es pintarà la senyalització horitzontal corresponent –passos de vianants, senyals d'aparcaments, zones de càrrega i descàrrega i línies de guals, entre altres- i es col·locarà nou mobiliari urbà com bancs i papereres.