Quatre detinguts per apallissar un jove durant la festa major de Rocallaura

La víctima, un veí de Miralcamp de 27 anys, va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de rebre nombrosos cops

ACN
10 d'agost del 2016
Actualitzat a les 0:33h
Els Mossos d'Esquadra ha detingut tres veïns de Tàrrega, de 23, 24 i 30 anys, respectivament, i un veí de Balaguer, de 22, per un delicte de lesions, després d'haver apallissat un jove de 27 anys de Miralcamp (Pla d'Urgell) durant la festa major de Rocallaura (Urgell). Cap a les quatre de la matinada de diumenge els serveis sanitaris van atendre la víctima després de rebre una pallissa i patir múltiples contusions.

Arran dels fets, els mossos van obrir una investigació que va portar a la detenció dilluns a la tarda a Tàrrega de tres dels presumptes autors de l'agressió, els tres amb antecedents per lesions, mentre el quart implicat ha estat arrestat aquest dimarts al matí a Balaguer. El jove agredit va ser traslladat en estat greu a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida arran dels nombrosos cops rebuts.
Es dóna el cas que un dels veïns de Tàrrega detinguts, de 30 anys i nacionalitat guineana, ja havia estat arrestat pels mossos divendres a la festa major de Golmés (Pla d'Urgell) per resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat, quedant en llibertat dissabte després de passar a disposició judicial.