La UdL tanca tres setmanes per estalviar-se 80.000 euros

La institució estarà en 'serveis mínims' del 6 al 28 d'agost, mesura que la UdL porta duent a terme des de fa sis estius

ACN
03 d'agost del 2016
Actualitzat a les 22:17h
Edifici del Rectorat de la UdL
Edifici del Rectorat de la UdL | Arxiu
La Universitat de Lleida (UdL) tanca, a partir del 6 d'agost, les seves portes al públic durant tres setmanes per estalviar uns 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres despeses, una quantitat similar a la dels estius passats, en què la UdL ja ha dut a terme aquesta mesura. 

La majoria d'edificis romandran en serveis mínims fins el 28 d'agost. Malgrat aquest tancament parcial, el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla, recorda que l'activitat continua, sobretot en espais de recerca, però també seguiran obertes la biblioteca de Ciències de la Salut i la sala d'estudis del mateix campus, entre altres serveis. 

Aquest és el sisè any consecutiu que la UdL aplica aquesta mesura d'estalvi, que va començar amb els tancaments institucionals de l'estiu del 2011, tot coincidint amb les retallades pressupostàries. Des de llavors, n'ha anat augmentant la durada. 

Tot i aquest tancament parcial, la UdL mantindrà aquest agost en funcionament, de dilluns a divendres, la biblioteca de Ciències de la Salut, amb horari de 9 h a 15 h, i la sala d'estudis del mateix campus, entre les 15 h i les 21 h.

També manté la seva activitat el Registre General de la UdL, ubicat a l'edifici del Rectorat, de 9 h a 14 h. A més, hi haurà servei de seguretat les 24 hores a tots els campus, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins. 

Pel que fa a instal·lacions de recerca, funcionen l'estabulari i l'edifici docent de Ciències de la Salut a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; l'edifici de Biomedicina 1, que acull l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; alguns laboratoris de l'Escola Tècnica d'Enginyeria Agrària; i el Centre d'Investigació d'Energia Aplicada, al campus de Cappont, entre els dies 8 i 12, i 22 i 26 d'agost. 

En aquest període de tancament parcial a la UdL, les consultes sobre preinscripció universitària s'han d'adreçar a l'Oficina d'Accés a la Universitat de Barcelona, ja sigui per telèfon o correu electrònic.