L'Ajuntament de Sort posa en marxa el 2n Concurs d'Instagram per la Festa Major

Cada autor pot presentar tantes fotografies com vulgui

Un noi utilitzant el seu «smartphone»
Un noi utilitzant el seu «smartphone» | Pixabay
Redacció
27 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:35h
La Festa Major de Sort comença a caminar aquesta setmana, tot anunciant, prèviament, les bases del que serà el segon Concurs d'Instagram. Segons l'Ajuntament de Sort, aquesta festa es vol viure al carrer, però també a les xarxes socials, i és per això que s'ha creat el hashtag #instafmsort16 per motivar grans i petits a penjar les millors fotografies d'aquests dies. 

Les imatges, han indicat, han de correspondre a la Festa Major, és a dir, del 29 de juliol a l'1 d'agost, tot i que es podran presentar fins el 14 d'agost. A més, per a participar-hi s'haurà d'afegir el hashtag, en tantes fotografies com es vulgui. A partir d'aquí, un jurat designat per l'ajuntament, la comissió de festes i dos fotògrafs professionals triarà les millors imatges. 

Els premis seran una càmera d'acció per a la millor foto, una tauleta Android de 9 polzades pel segon, i una polsera quantificadora pel tercer. El nom dels guanyadors es farà públic a través de les xarxes socials del consistori, i s'haurà de contactar per telèfon o correu electrònic amb aquest per passar a recollir el premi.