A judici un jove per perseguir amb el seu cotxe la seva exparella per Cappont

La noia l'acusa de persecució i d'intentar barra-li el pas amb el vehicle

Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:26h
Imatge del lloc on van passar els fets
Imatge del lloc on van passar els fets | Google Maps
Un jove de 29 anys ha estat jutjat aquest dilluns després que la seva exparella l'hagi denunciat per haver-la perseguit amb el cotxe pel barri de Cappont de Lleida. La noia assegura que els fets van passar el passat 13 de juliol quan el noi la va seguir amb el turisme i va intentar barrar-li el pas.

En aquest context, la denunciant indica que va intentar amagar-se en un safareig de cotxes, i que va ser en aquest indret que l'acusat va impedir la seva sortida. Moments després, segons el relat de la noia, el jove li va obrir la porta del cotxe per amenaçar-la i recriminar-li que no li contestés les trucades.

​L'acusat ha indicat, per la seva banda, que es va acostar a la seva exparella perquè la va veure amb un vehicle que era propietat d'un client seu i que no tenia assegurança. Amb tot, el noi acusa la seva exparella de ser ella la que mantenia actituds agressives.
 
La fiscalia l'acusa d'un delicte de coaccions lleus en l'àmbit familiar, i demana una pena de 60 dies de treballs comunitaris, dos anys sense tinença d'armes i dos més d'allunyament amb la denunciant.