La xarxa critica una columna «sexista» del director del «Diari de Tarragona»

Josep Ramon Correal considera que aplicant la màxima "Només sí és sí", posaríem "en perill el futur de la raça humana"

Josep Ramon Correal
Josep Ramon Correal | Twitter
Redacció
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:12h
Un article del director lleidatà del Diari de Tarragona, Josep Ramon Correal, ha creat un important rebombori a les xarxes socials aquest dijous. Aquest reflexiona sobre l'eslògan d'una campanya que ha presentat l'Ajuntament de Tarragona per evitar conductes masclistes en l'oci nocturn: "Només el sí és sí".

En l'article, titulat Sí és sí, o no, Correal comença remarcant "una màxima del donjoanisme que afirma que si una senyora diu que no, és que potser sí; si diu que potser sí, és que sí, i si diu que sí, no és una senyora".

Segons els seu parer, a més, si s'aplica la sentència de la campanya -"Només el sí és sí"- "posarem en perill el futur de la raça humana". "En l'amor, com en el màrqueting, la venda comença quan et diuen no", conclou.
 La polseguera que ha aixecat a les xarxes ha estat important i moltes veus polítiques, com la de la regidora de Capgirem Barcelona, Maria Rovira, han sortit a denunciar un article que li ha provocat "fàstic". D'altres, han demanat la seva dimissió o han titllat de "sexista" el seu text.