Meritxell Genao rebat l'atac de la CGT i assegura que mai hi ha estat afiliada

La candidata al Consell Ciutadà de Podem explica que ha demanat en repetides ocasions que se li cobressin les quotes | Indica que ha estat vinculada al sindicat a través del moviment #BankiaIncumpleERE

20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:36h
Meritxell Genao ha estat acusada de mentir
Meritxell Genao ha estat acusada de mentir | M.G
La candidata al Consell Ciutadà de Podem, Meritxell Genao, ha sortit al pas de les crítiques que ha fet aquest dimarts la CGT, que l'ha acusat de mentir en el seu currículum quan assegurava que "lluitava pels drets de les treballadores i els treballadors des de la CGT". En declaracions a aquest diari, Genao ha negat que mentís en la seva biografia ja que no diu que està afiliada al sindicat tal com es denuncia.

En aquest sentit, Genao apunta que ha demanat en repetides ocasions associar-se a l'entitat, un fet que per problemes burocràtics encara no ha estat possible. La candidata de Podem defensa, no obstant, el seu vincle amb la CGT a través del moviment #BankiaIncumpleERE, alhora que lloa la tasca que ha fet el sindicat per enfrontar-se al banc durant els darrers anys.

En relació a aquest atac contra ella, Genao explica que no té cap intenció d'obrir una baralla interna a Podem, per la qual cosa ha omès tota crítica a les persones que estan al darrere d'aquest comunicat. Sobre aquesta qüestió, insta a que s'investigui qui són aquestes persones, però apunta que ella no ho dirà.