El Lleida fa pujar al primer equip el migcampista Joel Huertas

El club l'ha fitxat del Barça, que l'havia cedit l'any passat al filial | Jordi Esteve assegura que l'aposta pels jugadors de la casa és un dels projectes principals de l'entitat

Redacció
18 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:09h
Joel Huertas jugarà al primer equip
Joel Huertas jugarà al primer equip | Jordi Echevarria
El Lleida Esportiu ha tancat la incorporació de l’interior Joel Huertas, de 21 anys, com a futbolista propi per les pròximes dues temporades, la 2016/17 i la 2017/18, amb opció a una altra, la 2018/19. Amb la signatura, el migcampista, d’1’74 metres d’altura i 70 quilos de pes, i natural de Juneda (les Garrigues), seguirà a l’entitat blava, després de jugar-hi cedit pel FC Barcelona el curs anterior.

Format, entre d’altres, al club lleidatà, el futbolista hi va tornar la campanya passada un cop completades les seves etapes al FC Barcelona Juvenil A i el CF Badalona, i va disputar un total 28 partits amb el Lleida B, marcant 2 gols a la lliga.

Tècnica i qualitat

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha destacat "la tècnica i la qualitat" com les principals virtuts de Joel Huertas, amb "una ràpida acció de control i passada". Així mateix, ha remarcat que ja es troba en plena dinàmica del primer equip, i que "l’aposta pels jugadors de casa és un dels pilars fonamentals del projecte del club".