10
de juliol
del
2016
Actualitzat
a les
11:43h
Les amanides poden portar de tot el que ens agradi i sobretot que la combinació de sabors i textures combinin molt bé.
Ingredients per a 4 persones:
2 endívies
50 gr. de ruca o rúcula
1-2 peres
10-12 nous
150-200 gr. de formatge feta
cibulet
Per a la vinagreta de mel:
1 c / p de mel
3 c / s de vinagre de poma
9 - 10 c / s d'oli d'oliva
sal
Feu la vinagreta de mel escalfant en un recipient la mel al microones uns segons.
Afegiu el vinagre, l'oli i la sal i batre bé fins emulsionar. Reserveu.
Netegeu l'endívia, talleu-la en juliana. Renteu i assequeu la ruca.
Peleu la pera i talleu-la a daus.
Trossegeu les nous. El formatge feta que estigui tallat a daus.
En un got o copa poseu capes d'endívia, ruca, daus de pera, les nous trossejades i el formatge feta sobre de tot.
Amaniu amb la vinagreta de mel i decoreu amb una mica de cibulet picat.
NOTA: Les quantitats depenen del recipient en què es presenti l'amanida.
** C / p = cullera de postres
** C / s = cullera sopera
** Celíacs: assegureu-vos bé que tots els ingredients siguin sense gluten
Blog de cuina de la dolors
Ingredients per a 4 persones:
2 endívies
50 gr. de ruca o rúcula
1-2 peres
10-12 nous
150-200 gr. de formatge feta
cibulet
Per a la vinagreta de mel:
1 c / p de mel
3 c / s de vinagre de poma
9 - 10 c / s d'oli d'oliva
sal
Feu la vinagreta de mel escalfant en un recipient la mel al microones uns segons.
Afegiu el vinagre, l'oli i la sal i batre bé fins emulsionar. Reserveu.
Netegeu l'endívia, talleu-la en juliana. Renteu i assequeu la ruca.
Peleu la pera i talleu-la a daus.
Trossegeu les nous. El formatge feta que estigui tallat a daus.
En un got o copa poseu capes d'endívia, ruca, daus de pera, les nous trossejades i el formatge feta sobre de tot.
Amaniu amb la vinagreta de mel i decoreu amb una mica de cibulet picat.
NOTA: Les quantitats depenen del recipient en què es presenti l'amanida.
** C / p = cullera de postres
** C / s = cullera sopera
** Celíacs: assegureu-vos bé que tots els ingredients siguin sense gluten
Blog de cuina de la dolors