El Lleida començarà la pretemporada sota mínims

Només set jugadors del primer equip iniciaran els primers entrenaments el proper 18 de juliol

09 de juliol del 2016
Actualitzat el 11 de juliol a les 19:16h
El Lleida començarà la pretemporada el dia 18
El Lleida començarà la pretemporada el dia 18 | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu viurà un estiu intens als despatxos. La fugida de la majoria de jugadors de l'anterior plantilla obliga el director esportiu, Jordi Esteve, a pentinar el mercat per tal d'incorporar entre 12 i 16 futbolistes. Aquesta ingent feina serà complicada, per la qual cosa el mateix Esteve ja ha demanat paciència a l'afició conscient que no tindrà l'equip tancat en un breu període de temps.
 
No obstant, el club es posarà en marxa el proper dia 18, la qual cosa suposarà que molts jugadors del filial pugin al primer equip per completar un quòrum suficient de jugadors. Ara per ara, l'entitat només ha fitxat el migcampista Cristian Gómez, i a l'espera de segellar algun altre jugador en els propers dies, la pretemporada s'iniciaria només amb els futbolistes que tenen contracte en vigor i que, per tant, no han pogut marxar del club.
 
En total seran nou jugadors els que estaran a les ordres del nou entrenador, que encara no ha estat presentat. Seran els porters Ivan Crespo, els defenses Noel Carbonell, Óscar Rubio i Toño Vázquez, el migcampistes Cristian Gómez, i els davanters Carlos Doncel, Julen Colinas.