Tota la moda per a nens vista al 080 Barcelona fashion

Les col·leccions presentades corresponen a les tendències que les marques aposten per la primavera/estiu 2017

Els nens també han estat protagonistes del 080
Els nens també han estat protagonistes del 080 | 080 Barcelona fashion
Ester Terés
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:28h
La setmana passada es va celebrar la 18a edició del 080 Barcelona Fashion amb desfilades de moda infantil que també representen una part important de la moda catalana.
                                 
Les dues marques de referència al certamen 080 Barcelona Fashion són Bóboli i CND by Cóndor. Les col·leccions presentades corresponen a les tendències que les marques aposten per la primavera/estiu 2017. Fem un resum del més destacat.
 
La firma CND by Cóndor s’inspira en la música i els festivals d’estiu. La proposta ha mostrat un món de teixits vaporosos, bambules i voiles de cotó ideals per ballar amb alegria, amb panells ben diferenciats de formes i colors com el verd, el coral, el blanc o els blaus verds. 
 

Els nens també han estat protagonistes del 080 Foto: 080 Barcelona


La firma de moda infantil Bóboli ha presentat una col·lecció marinera, amb un aire molt elegant i sofisticat. Amb un color rosa suau, que combina amb el blau cel i amb els tons de denim rentat. La col·lecció que ha mostrat és plena de detalls mariners en estampats i en teixits. Ratlles, palmeres i, fins i tot, fruites tropicals, fan una barreja de tendència en què els nens també presenten colors més suaus i alegres.
 

Boboli, una de les marques presentens a la 080 Barcelona Fashion: Foto: 080 Barcelona