The Skatalites, Blaumut i Dr. Ring Ding, estrelles del festival Paupaterres

El certamen tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol al càmping municipal de Tàrrega

Blaumut
Blaumut
ACN
04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:09h
El càmping municipal de Tàrrega acollirà els dies 15 i 16 de juliol la 19a edició del Paupaterres, que tindrà el grup jamaicà The Skatalites com a principal reclam. La capital de l'Urgell acollirà l'única actuació a Catalunya dins l'actual gira de la veterana agrupació, llegenda viva de l'ska.

El Paupaterres, que aposta per seguir erigint-se com el principal festival musical a la demarcació de Lleida en època estival, ha programat enguany un total de 13 concerts de diferents de diferents exponents del rock, pop, fusió i sons tradicionals com ara els que oferiran els Blaumut, Sabor de Gràcia, Dr Ring Ding, Joan Garriga i Madjid Fahem (guitarra de Manu Chao), El Son de la Chama, The New Catalan Ensemble, La Terrasseta de Preixens o Carlitos Miñarro. L'oferta del Paupaterres es complementa amb sopars a la fresca i parades d'artesania. A més, la tarda de dissabte també tindrà lloc la 4a edició del PaupaKids, dedicat al públic familiar.
 
La cita, que repeteix al càmping municipal de Tàrrega, està organitzada per l'Associació Paupaterres i l'Ajuntament de Tàrrega, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat. Enguany, l'aportació econòmica del consistori augmenta un 15% fins assolir els 19.000 euros. Es tracta d'una aposta estratègica per part de la regidoria de Cultura del consistori targarí, que considera el Paupaterres "un projecte referent a Tàrrega", segons el regidor de l'àrea, Raül Palacios.

Des de l'Associació Paupaterres destaquen que el festival "fuig d'etiquetes per englobar un ampli catàleg de gèneres i arribar a més públic, sense perdre l'essència i el seu caràcter genuí".

L'oferta del Paupaterres inclourà també sopars a la fresca i parades d'artesania. El recinte romandrà obert des de les 9 de la nit amb accés gratuït. A partir de les 11 de la nit, el preu de l'entrada serà de 5 euros

4a edició del 'PaupaKids' amb en Pau del Club Super 3

D'altra banda, el dissabte 16 arribarà a partir de les 6 de la tarda la 4a edició del PaupaKids, dedicat al públic familiar. Els menuts de casa, acompanyats dels pares i mares, podran gaudir al càmping municipal de tallers, atraccions, inflables, jocs d'aigua i la presència del Pau, personatge del Club Super 3. L'entrada té un preu de 3 euros i és gratuïta amb el carnet del Súper 3.