Pau Bosch diu adéu al Lleida

El defensa assegura que no ha rebut cap oferta de renovació tot i que el club va anunciar que estudiaria la seva continuitat

Pau Bosch no continuarà al Lleida
Pau Bosch no continuarà al Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:50h
​El defensa lleidatà Pau Bosch ha anunciat aquest dilluns que marxarà del Lleida tot i que el club ha anunciat aquest diumenge que estudiaria presentar una oferta de renovació. Bosch ha estat al Lleida set temporades i se suma a la llista de futbolistes que marxen de l'entitat després dels problemes econòmics que han patit els futbolistes i el cos tècnic durant aquesta temporada. 

En una carta, Bosch assegura que no ha rebut cap oferta per part de la junta directiva, i anuncia té una proposta professional d'un altre club que considera "interessant". El defensa no s'estalvia crítiques contra la junta, i argumenta que hauria de tenir més cura dels jugadors de la casa com ell: "Si tant presumeixen dels de la casa, penso que els haurien de tractar millor", apunta.

Tot i aquestes paraules, Bosch agraeix que el club li hagi ensenyat "tots els valors que es poden aprendre en un esport d'equip" i fa una menció especial als companys i afeccionats del Lleida.