El Doctor Music espera que els propietaris dels terrenys permetin el festival

La productora assenyala que a la tardor es donaran a conèixer més detalls d'aquesta "nova i única" edició del macrofestival dels Pirineus

ACN
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:26h
El Doctor Music tornarà el 2019
El Doctor Music tornarà el 2019 | Gencat
La nova edició del festival d'Escalarre per al 2019 que prepara la productora Doctor Music compta amb el ple suport dels quatre ajuntaments de les Valls d'Àneu-Esterri, la Guingueta d'Àneu, València d'Àneu i Espot, així com del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Així, Doctor Music espera que els ajuntaments facilitin "en els pròxims mesos" un acord amb els propietaris dels terrenys que asseguri la celebració del macrofestival dels Pirineus, segons ha indicat la productora aquest dimarts en un comunicat.

Doctor Music també ha puntualitzat que a la tardor es donaran a conèixer més detalls del que serà aquesta "nova i única" edició del festival d'Escalarre, que tindrà lloc en el mateix emplaçament que les edicions originals.
 
Ara es compleixen vint anys de la primera edició del festival i Doctor Music ja comença a treballar en els preparatius per celebrar al juliol del 2019 una edició especial commemorativa de les tres edicions del Doctor Music Festival que van tenir lloc a Escalarre els anys 96, 97 i 98. Segons apunta la productora, aquesta nova edició partirà de l'"esperit" de les edicions originals "per posar-les al dia en base als temps actuals".