L'alcaldessa de l'Albi atribueix les crítiques d'aparcament al «ressentiment» de l'oposició

Anna Feliu assegura que la portaveu de la formació Tots Fem l'Albi té tres multes per aparcar malament

Redacció
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:49h
Anna Feliu, alcaldessa de l'Albi
Anna Feliu, alcaldessa de l'Albi | Govern
L'alcaldessa de l'Albi i delegada de Governació a Lleida, Anna Feliu, ha carregat aquest dimarts contra les crítiques de la formació Tots Fem l'Albi, que l'ha acusat d'incívica perquè aparca lliurement en diversos indrets del municipi. "El cotxe és meu, però també l'utilitzen altres membres de la meva família", ha indicat la convergent, que recorda que aquestes fotos publicades fa temps que estan fetes.
 
En declaracions a aquest diari, Feliu ha considerat que aquests atacs obeeixen al "ressentiment" que tenen els responsables d'aquesta formació. En aquest sentit, la primer edil ha assegurat que l'atac l'ha provocat el fet que la portaveu del partit, Ivet Martí, tingui tres multes per aparcar malament a l'Albi.
 
​Per Feliu, la voluntat d'aquesta formació és la de "fer soroll" i no deixar que l'executiu local treballi per la pau al municipi. En aquest sentit, l'alcaldessa defensa que el seu govern intenta posar pau i tranquil·litat a l'Albi, "un municipi on no hi ha problemes i on aquesta formació intenta fer la punyeta".