Denuncien l'incivisme de l'alcaldessa de l'Albi a l'hora d'aparcar el cotxe

Tots Fem Albi carrega contra la primera edil i delegada de Governació a Lleida, Anna Feliu, per col·locar el vehicle on vol

À.Ll
20 de juny del 2016
Actualitzat el 21 de juny a les 12:03h
El cotxe de l'alcaldessa de l'Albi
El cotxe de l'alcaldessa de l'Albi | Tots Fem l'Albi
La formació Tots fem l'Albi ha denunciat aquest dilluns la poca coherència que demostra l'alcaldessa del municipi i actual delegada de Governació a Lleida, Anna Feliu, en qüestió de mobilitat. El partit carrega contra la primera edil pel fet d'haver retirat totes les senyals i haver decretat "barra lliure" i "la llei de la selva" en referència al trànsit al municipi, un tema que va ser un dels cavalls de batalla de CiU durant la campanya electoral de les municipals.

​En aquest sentit apunten que aquesta decisió ha provocat diversos problemes per a vianants i dificultats en alguns punts de la localitat. A aquest fet se li suma, apunten des del partit, les males praxis de l'alcaldessa amb el seu vehicle.
 

La formació es denuncia que la que Feliu "no té problema en aparcar els seus cotxes damunt de voreres, a les portes de cases particulars o davant de la sortida de les Escoles". Asseguren que ella hauria de ser la primera en donar exemple i no fer "alcaldades".
 
​Per la seva banda, l'alcaldessa ha atribuït aquestes declaracions a una voluntat de "fer soroll" alhora que ha assegurat que no ha aparcat mai en llocs prohibits.