A per la remuntada!

Els lleidatans cauen al Camp d'Esports (0-1) contra un Sevilla Atlètic amb ofici i se'ls hi complica l'ascens a la Segona A

Els jugadors del Lleida hauran de remuntar a Sevilla
Els jugadors del Lleida hauran de remuntar a Sevilla | Futbol Catalunya
Redacció
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 21:32h
El Lleida Esportiu haurà de remuntar al camp del Sevilla Atlètic si vol jugar la temporada vinent a la Segona A. Els lleidatans han perdut aquest diumenge (0 a 1) al Camp d'Esports davant d'un rival jove, que arribava sense fer soroll, però que ha ensenyat un joc directe i dur que ha aconseguit desactivar els locals durant alguns moments del partit.
Idiakez ha posat d'entrada Ekhi per donar consistència al mig del camp, però el Sevilla s'ha mostrat com un conjunt amb les idees clares i amb voluntat de tenir la pilota i generar ocasions de perill. Els andalusos han anat portant el partit al seu terreny, incomodant el Lleida i amb ganes d'anar a l'atac, si bé tampoc ha tingut ocasions clares durant els primers minuts de la primera part.
 
No obstant, un cop de cap de Diego González al minut 25 aprofitant una badada defensiva ha capgirat el matx i ha obligat els lleidatans a córrer més riscos. Una ocasió, i un gol. Tot allò que no va fer el Reial Madrid Castella al Camp d'Esports ho ha fet el filial del Sevilla en una única ocasió a pilota aturada. El gol ha estat una clatellada per als blaus, que per primera vegada en aquest play-off han jugat amb el marcador en contra. Els jugadors del mig del camp han aparegut molt poc durant els primers 45 minuts, i aquest fet ha llastat el joc del Lleida, impotent a l'hora de triangular.
 
L'equip, però, no li ha perdut la cara al partit, i s'ha conjurat per buscar l'empat. Urko i Albístegui han tingut dues rematades per fer la igualada, però el punt de mira del Lleida estava un punt desviat. Tampoc Suárez ha aconseguit marcar després d'un xut que la defensa sevillana ha tret literalment sota pals. El Lleida ha insistit, però la sort no l'ha tingut de cara.
 
El Sevilla desactiva el Lleida
 
A la represa, el matx ha transcorregut amb un guió similar; amb un Lleida voluntariós en atac i un Sevilla ben plantat i solvent en defensa. El pas dels minuts ha anat desembocant en desassossec a la grada, que avui ha vist patir el seu equip com mai encara ho havia fet durant la promoció d'ascens. Idiakez ha mogut la banqueta al minut 55, i ha donat entrada a Carlos Rodríguez per Suárez per reactivar la davantera d'un Lleida que necessitava un gol per mantenir l'eliminatòria viva.

​No ha servit de gran cosa. El Sevilla ha anat controlant bé el Lleida, que ha anat tocant massa en horitzontal i massa poc en vertical. Amb els pas del temps, els d'Idiakez han insistit en la seva recerca pel gol, però els davanters no han estat fins. Un xut de Carlos ha sortit alt al minut 63, però el bagatge ofensiu dels lleidatans era pobre.
 
Només una ocasió aïllada o una jugada a pilota aturada podia fer canviar la dinàmica del partit, però no ha arribat. Carlos ho ha tornat a provar, Marc Martínez ho ha intentat, però la bola no ha entrat. Idiakez ha posat més pólvora fent entrar Vega i traient Ekhi, però el matx ha anat esllanguint sense que els lleidatans poguessin perforar la porteria rival.
 
El Lleida ha caigut en el pitjor moment i contra un rival que només ha perdut quatre partits en tota la temporada. Tocarà remuntar. I patir. Molt.