Mònica Lafuente, segura de revalidar l'escó del PSC a Lleida

Aquest dissabte ha fet campanya a la capital del Segrià acompanyada de Meritxell Batet

ACN
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 3:48h
El PSC ha fet campanya pel centre de Lleida
El PSC ha fet campanya pel centre de Lleida | ACN
La candidata del PSC per Lleida al Congrés, Mònica Lafuente, s'ha mostrat convençuda que tornarà a ser escollida diputada per les comarques de Ponent i que Paco Boya també serà senador. "No és només una impressió o un desig que nosaltres tenim, és el que estem percebent de la societat i de la gent quan ens estem bellugant pels carrers, les places, els mercats", ha dit.

Lafuente ha afegit que "la gent ens està dient que cal un canvi, serè i sense estridències, que cal un govern que generi confiança i posen un nom a aquest canvi i a aquest govern de confiança que és presidit per Pedro Sánchez". Aquest dissabte a la tarda Lafuente ha rebut el suport de la cap de llista del PSC a Barcelona Meritxell Batet per fer campanya al carrer Major de Lleida. També les han acompanyat el candidat lleidatà al Senat, Paco Boya, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

La candidata del PSC a les properes eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat que "el Partit Socialista representa el camí de la convivència, el camí de l'entesa, el camí de sumar la diversitat d'Espanya i per això precisament tenim un projecte molt clar envers la organització territorial de l'Estat".

Un projecte, ha dit, "que és reformar la Constitució, poder renovar el contracte entre Catalunya i el conjunt de l'Estat, poder transformar aquest Estat en un Estat federal per tal de contribuir a que tots puguem sumar" i ha afegit que "des del PSC, a més, volem que Catalunya lideri aquest canvi; per fer que Espanya sigui un país millor necessita renovar-se, modernitzar-se i aquest salt de modernitat el volem encapçalar nosaltres".

Batet ha assegurat també que "estem convençuts que el nostre projecte de país és el millor projecte per Catalunya, que a més representa en aquests moments en exclusiva aquest catalanisme constructiu, aquest catalanisme que havia contribuït tant a Espanya". En aquest sentit, ha dit, "volem una Catalunya gran, ambiciosa, que vulgui liderar aquest canvi, que vulgui transformar Espanya en un estat federal, que vulgui lluitar contra les desigualtats que