Crits i insults de la PAH de Lleida contra Àngel Ros i els candidats del PSC

Tensió durant els actes de campanya dels socialistes pel centre de Lleida

18 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:13h
Membres de la PAH insultat Àngel Ros
Membres de la PAH insultat Àngel Ros | Sergi Queralt

El PSC no ha començat una tarda de campanya electoral tranquil·la a la ciutat de Lleida. Els candidats socialistes, que estan acompanyats per Josep Borrell, han rebut els crits i els insults d'alguns membres de la PAH de Lleida.

Els membres de la PAH han interceptat els membres de la candidatura amb crits i insults, una acció que ha rebut la resposta de l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, que s'ha encarat amb els components de la plataforma per intentar una conversa que no ha estat possible. La protesta de la PAH ha obligat a intervenir alguns agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d'Esquadra, que han escortat alguns candidats i membres del PSC.
 
​Membres de la plataforma han explicat a NacióLleida que han fet aquest escarni als polítics del PSC per protestar per la seva negativa a incorporar al programa electoral les cinc mesures per frenar els desnonaments i afavorir els subministraments bàsics als ciutadans sense recursos.
 
Des de la plataforma acusen la formació - de la mateixa manera que també apunten a C's i PP - d'oblidar-se de defensar la dació en pagament retroactiva i els lloguers socials. Els responsables de l'escarni han recordat també que fa 15 dies van demanar per escrit a quatre membres del govern de la Paeria una reunió, una petició que encara no ha rebut resposta, segons apunten. "Avui ens han dit que ens podem reunir quan vulguem, i això és mentida", han denunciat.