Les piscines municipals de Lleida ja estan a ple rendiment

Consulta els preus i els horaris

Redacció
18 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:11h
Una de les piscines municipals de Lleida
Una de les piscines municipals de Lleida | Paeria
Totes les piscines municipals de Lleida ja estan obertes al públic des d’aquest dissabte, quan ho han fet les del Secà de Sant Pere, Magraners i Gardeny, que eren les que mancaven després que la setmana passada ho fessin les de Cappont, Balàfia, Bordeta, Pardinyes i Raimat i, l’anterior, les de Sucs.

El tinent d’alcalde i regidor de Magraners, Fèlix Larrosa, conjuntament amb el president de l’Associació de Veïns, Juan Gallardo, i tècnics de la regidoria d’Esports han estat els primers a visitar les instal·lacions esportives.

Les piscines municipals van tancar la temporada passada, assolint un rècord d’usuaris: 178.248 banyistes. Superant en més de 31.000 els usuaris del 2014.

L’horari de les piscines és de les 11 del matí a dos quarts de 8 de la tarda, cada dia de la setmana. La data de tancament es preveu per a mitjans de setembre, encara que es concretarà en funció de les condicions meteorològiques.

Els preus de les piscines municipals gestionades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida es mantenen respecte a l’any passat. L’entrada individual val 3,30 euros i l’abonament individual de temporada 65 euros. Hi ha abonaments de 5 entrades, que valen 10 euros; abonaments de 10 entrades, que costen 18 euros, i de 20, amb un preu de 28,5 euros.