El Sindicat Unificat de Policia acusa Imma Manso de pressionar i fer fora el comissari en cap de Lleida

Assegura que la subdelegada del Govern va voler intercedir en una gestió per afavorir un conegut seu

Imma Manso, subdelegada del govern espanyol
Imma Manso, subdelegada del govern espanyol | ACN
17 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:17h
El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha acusat aquest divendres la Subdelegada del govern espanyol a Lleida, Imma Manso, d'haver pressionat i maniobrat per fer fora el comissari en cap a la demarcació, Joan Fortuny, que el passat 31 de maig va ser traslladat a Tarragona degut a una "pèrdua de confiança".

Segons el sindicat, a Fortuny se'l va acomiadar per no cedir "a les pressions polítiques" de la política del PP, que hauria intentat afavorir un conegut seu en una qüestió que entrava dins de l'àmbit estrictament policial. D'acord amb el sindicat, Fortuny es va negar a complir amb les peticions de Manso, cosa que li va costar el càrrec que tenia a la capital de Ponent.
 
En aquest sentit, el sindicat manifesta que aquesta pèrdua de confiança que es va argumentar des de la subdelegació del govern per justificar el cessament de Fortuny és deguda "a clares i arbitràries decisions decisions polítiques de la subdelegada del govern". El sindicat assegura que aquests criteris polítics "són habituals en els darrers temps".