Els «Rehenes» conquereixen la capital

El conjunt de Balaguer toca aquest dissabte a la mítica sala Salamandra, que celebra el seu vintè aniversari

À.Ll
16 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:52h
Els
Els | Vintiset.net
El grup balaguerí "Rehenes" tocaran el proper dissabte 18 de juny a la mítica sala Salamandra de l'Hospitalet, que enguany compleix 20 anys. El conjunt que lidera Antonio Guillen serà una de les parts del trident musical que servirà per celebrar aquest aniversari.

Maria Rodríguez-Rey i BB Sin Sed seran els altres grups que acompanyaran els de la Noguera, populars durant els anys 90 i renascuts fa pocs anys amb sang nova però amb el mateix esperit de Rock'n'roll.

"Per nosaltres és un luxe compartir escenari amb aquests dos conjunts", assegura Guillen, que defineix el seu conjunt com "una banda de rock en el desert". Les paraules del cantant fan referència al "sectarisme" que considera que hi ha a les terres de Lleida pel que respecta a grups de rock. No obstant, el concert que "Rehenes" farà a la sala 2 de Salamandra suposa, assegura, "una finestra oberta per on entra una mica d'aire". 

​Durant l'espectacle, que començarà a partir de les deu de la nit amb Maria Rodríguez-Rey, els de Balaguer tenen previst tocar cançons com "A veces tengo un sueño", "Mi oscuridad", "Sé que voy a encontrarte" o "El último tren". La banda estarà formada en aquesta ocasió per Guillen i Eduard Castillo a les veus i a les guitarres, Miquel Suárez al baix, Josep Maria Llobet "Txer" a la bateria i Txabi Abrego a la guitarra, un fitxatge circumstancial que substituirà Xavi Monge, el teclista oficial del grup.
 
El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i de 15 euros a taquilla.