Carreteres

Licitada la redacció del projecte de millora d'accés a les Escoles Alba de Lleida

Territori i Sostenibilitat vol millorar la seguretat i fluïdesa en aquest punt de la C-12 a Corbins per on passen prop de 9.000 vehicles diaris de mitjana

per ACN, 16 de juny de 2016 a les 11:28 |
Imatge aèria del punt de la C-12 que dóna l'accés a les Escoles | TES
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció del projecte constructiu d'una obra que millorarà la seguretat i la fluïdesa del trànsit en un encreuament de la C-12 a Corbins (Segrià).

En concret, s'actuarà en l'accés a les Escoles Alba, en un punt on actualment hi ha una rotonda partida i que ha generat diverses protestes per part dels pares i el conjunt de la comunitat educativa del centre a l'hora de demanar solucions a una problemàtica que posava en risc l'accés a la instal·lació.


En aquesta rotonda es produeix una acumulació de vehicles que volen fer girs a l'esquerra per accedir a l'aparcament de l'escola i han de creuar el tronc de la C-12 que, en aquest tram, registra un trànsit intens, de prop de 9.000 vehicles diaris de mitjana.
El projecte que ara s'impulsa concretarà les característiques tècniques de l'actuació per alleugerir la circulació i afavorir la seguretat. Estarà redactat abans de finals d'any i es preveu una inversió en les obres d'uns 600.000 euros.

 

Participació